Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

1AN fără durere pentru pacienții aflați în grija HOSPICE Casa Speranței @ Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ ~ 2018

Dată: 14 July 2018
De aproape zece ani, HOSPICE Casa Speranței îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesioniști să ia startul și să dedice performanța persona
[ Show more ]

1

Galantomi:

20

Donații:

1,820 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De aproape zece ani, HOSPICE Casa Speranței îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesioniști să ia startul și să dedice performanța personală celor care suferă de boli incurabile.

Toți cei care vor să-și dedice efortul luptei pentru viață sunt așteptați să ia startul pe Aleea de sub Tâmpa, în 14 iulie, începând cu ora 9.30. În funcție de vârstă și de experiență, alergătorii vor putea alege între 4 trasee.

Cei mai mici dintre atleţi, cu vârsta de până la 6 ani, vor putea să ia startul în Cursa Copiilor, de 600m. Cursa Autoliv, de 2 km, se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, la cursa Preh, de 4 km, se pot înscrie cei care au împlinit 15 ani, iar la cursa Miele, de 10 km, sunt acceptaţi alergătorii care au trecut de vârsta majoratului.

Înscrierile se fac online, pe platforma team.hospice.ro, unde iubitorii de mişcare în aer liber vor găsi detaliile şi regulamentul oficial al competiţiei, iar până în 17 iunie pot beneficia şi de o reducere la taxa de participare.