Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti @ Rotnest Channel Swim ~ 2019

In atentia celor interesati,

In data de 23 februarie 2019, Rottnest Channel Swim Association (RCSA) va organiza evenimentul anual de traversare prin inot a Canalului Rottnest, situat in zona orasului Perth, din Australia, intre plaja Cottesloe si insula Rottnest, aflata la 20 kilometri in largul Oceanului Indian.

Proba presupune inotul de anduranta in ape deschise, neasistat, fara neopren sau alte instrumente menite sa faciliteze inotul, beneficiind doar de directionarea echipajului, cu tehnica GPS si hranirea cu ajutorul vaslasului, atingerea caiacului fiind interzis.

Intentionez sa particip la acest eveniment, cu sprijinul unui echipaj de suport, format din skipper si asistenta cu barca si suport caiac/ paddler. Echipa de suport a fost cooptata deja in Australia.

Evenimentul nu este lipsit de riscuri, pe care insa organizatorii cu vasta lor experienta si regulile impuse, precum si echipa, suntem pregatiti sa le intampinam. Printre acestea merita mentionate conditiile meteo nefavorabile, curentii oceanici si fauna marina. Spre exemplu, punctul culminant al cursei de anul acesta (2018) a constat in aparitia unui rechin alb2.

Curiozitate: numele insulei Rottnest provine de la ‘rat’s nest’, deoarece pe aceasta se gaseste simpaticul animal quokka, specific zonei. Paradoxal, aici au fost exilati sute de razboinici aborigeni, ce au opus rezistenta cuceritorilor.

Prin aceasta campanie adresata atat persoanelor fizice, cat si entitatilor corporate, doresc sa strang suma de 10.000 EURO pentru sprijinirea proiectelor organizatiei HOSPICE Casa Sperantei.

Din cercetarile facute pe site-uri de specialitate precum Marathon Swimmers Federations (MSF) si din corespondenta cu RCSA, in evidentele acestora nu figureaza niciun roman care sa fi parcurs prin inot aceasta distanta.

 

Canalele de promovare pe care intentionez sa le folosesc sunt: platforme de fund raising, retele sociale, grupurile de sportivi, blogging sportiv, presa scrisa si radio, precum si orice alta metoda de comunicare identificata pe parcurs de mine sau de catre partenerii din aceasta campanie.

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

29

Suma:

3,015 RON

Pagini fundraising

Înot pentru copiii de la HOSPICE

RO Sunt pasionat de înotul de anduranță, în ape deschise. Voi traversa înot distanța de 20 kilometri dintre continentul australian și Insula Ro

6,000 RON Target
3,015 RON Suma
29 Donatii
50.25% Complete