Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Crosul „Aleargă TU pentru EI!“

Date: 11 July 2015
HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub
[ Show more ]

5

Supporters:

9

Donations:

1,881 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov. Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Cursa Martinel: 600 m, până la 7 ani, 15 lei

- Cursa Waters: 2 km, 7 ani – 15 ani, 15 lei

- Cursa Arvato: 4 km, peste 15 ani, 35 lei

- Cursa Miele: 10 km, peste 18 ani, 45 lei

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://www.hospice.ro/cros/), până în 9 iulie, ora 23.00. Taxele de înscriere pot fi plătite pe site-ul organizației, prin transfer bancar sau prin plată directă la sediul HOSPICE (Str. Sitei, nr. 17A). Cei care achită taxa de înscriere până la data de 30 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrie-te la Corosul „Aleargă TU pentru EI!“ și susține HOPSICE Casa Speranței devenind fundraiser pe Galantom.