Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Team HOSPICE @ Bucharest International Half Marathon 2014

Date: 18 May 2014
Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru aceast
[ Show more ]

19

Supporters:

143

Donations:

22,275 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare de mai jos.

Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm ca efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit pacienților din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

În funcție de nivelul pregătirii sportive, alege proba care consideri că ți se potrivește. Pentru mai multe informatii despre fiecare cursă te rugăm să citești acest pachet informativ și să vizitezi site-ul organizatorilor www.bucuresti21km.ro .

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, incurajări sau ai întrebări legate de competitie, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la andrei.brebulet@hospice.ro sau să ne suni la (4)0733.553.380.

Îți mulțumim pentru generozitate!

Înscrie-te aici pentru semimaraton, individual - 10km, cursa populara!  

Înscrie-te aici pentru stafetă!