Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Maratonul București Raiffeisen Bank 2016

Dată: 09 October 2016
Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care sunt
[ Show more ]

76

Galantomi:

712

Donații:

78,850 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016

Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc.

În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.

Peste 20.000 de pacienți și familiile acestora au primit, din 1992 până acum, servicii de îngrijire paliativă în București și Brașov. Pentru că toate serviciile sunt oferite gratuit, HOSPICE are nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Intra pe Team HOSPICE team.hospice.ro și înscrie-te la una dintre curse. Poți consulta pachetul informativ pentru alergători aici: -Pachet-Informational-Alergatori

Te așteptăm în ziua cursei la cortul HOSPICE din Piața Constituției să-ți calculăm indicele personal de bunătate.

Împreună facem Pași Mari pentru Speranță.

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, încurajări, întrebări legate de competiție sau vrei să te implici în alte evenimente HOSPICE, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la ana.jelescu@hospice.ro sau sa ne suni la 0733 773 579.