Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

SKY RUN 2014

Dată: 25 October 2014
Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tal
[ Show more ]

24

Galantomi:

54

Donații:

3,320 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ingrijiti de HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru dotarea si functionarea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei in Bucuresti.

Daca nu te-ai inscris deja o poti face AICI!

Ce trebuie să faci pentru a fi fundraiser HOSPICE?

Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței, tot ce trebuie să faci este sa ne trimiti un email pe andrei.brebulet@hospice.ro si noi iti vom face o pagina personalizata pe Galantom.ro.

Echipa noastră va lua legătura cu tine si îți va trimite un pachet cu toate informațiile necesare pentru fundraising. Dacă ai nevoie de ajutor, idei, incurajări sau ai întrebări legate de competiție, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la andrei.brebulet@hospice.ro sau să ne suni la (+4) 0733.553.380.

Mai multe informatii despre HOSPICE Casa Sperantei poti gasi si aici: www.hospice.ro

Îți mulțumim pentru generozitate!