Eszter Szabo - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru zambetul unui copil, alerg pentru HOSPICE

50 RON Donations raised
10% Complete
500 RON Target
1 Donations
I want to donate!

 

HOSPICE le este alaturi tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor si un strop de iubire, iar eu prin volutariat le sunt alaturi celor de la HOSPICE pentru a ajuta sa oferim tot ce e mai bun pacientilor, iar acest cross este o noua oportunitate pentru a da o mana de ajutor acestor oameni frumosi si dedicati.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

1 Donations

Foarte mândră de tine! Baftăă! :D
15 Mar 2015