Andreea Dora Mag - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice! Din nou :)

1,995 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Incep sa adun kilometri. Aplicatia din telefon trece la un nou nivel.

Insa ceea ce este mai important, e ca adun tot mai multi banuti pentru HOSPICE! 

 

Te rog sa fii, din nou, alaturi de mine!

Doneaza pentru HOSPICE Casa Sperantei!

Doneaza pentru ingrijirea bolnavilor in faza terminala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

7 Donatii

1,034 RON
multumiri tuturor celor care au trecut pe la Maratonul Dulce! ma inclin in fata generozitatii voastre!
05 mai 2015
27 apr 2015
27 apr 2015
Succes!
27 apr 2015
Succes Andreea!
21 apr 2015
500 RON
succes
20 apr 2015
Multumesc Andreea ca esti din nou alaturi de HOSPICE. Si felicitari pentru progresul extraordinar: de la cursa populara in octombrie 2013 la semimaraton in mai 2015. Mult succes!
18 apr 2015