Roxana Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Roxana alearga pentru HOSPICE

55 RON Donatii stranse
11% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Sunt Roxana Popa, mama a doi copii, un baietel de aproape 6 ani si o fetita de 4 ani.Imi place sa fac miscare, alerg, sa merg cu bicicleta, dar cel mai mult imi place sa fac aceste lucruri alaturi de copiii mei, invatandu-i sa iubeasca viata, sportul si sa socializeze.

Pe 16 si 17 mai, voi participa la Semimaratonul International Bucuresti , in echipa HOSPICE pentru a sustine astfel serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit de catre HOSPICE pentru 400 de pacienţi, copii și adulți. Aceștia vor putea beneficia, astfel, de cele patru servicii ale fundație: îngrijire paliativă la domiciliu, internare în unitatea-spital, consultaţii medicale în cabinetul de specialitate şi activităţi creativ-recreative şi de integrare socială.

Cum reusim sa ajutam? Cu ajutorul donatorilor de bani, donatorilor de timp și donatorilor de competențe.

Daca nu poti alerga in cursa, poti dona! Chiar si cu un leu, contribui si tu!

Le oferim posibilitatea de a lupta cu aceasta boala mai usor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

3 Donatii

16 mai 2015
Sa alergi repede, sa castigi
14 mai 2015
13 mai 2015