Ciprian Ioan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Provocare: Ciprian face schimb de donatii

940 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Majoritatea dintre noi credem intr-o cauza. De multe ori aceste cauze necesita donatii.

Eu am mare incredere in ceea ce face HOSPICE asa ca propun un schimb de donatii:

Pentru fiecare donatie primita aici in beneficiul HOSPICE voi face o donatie identica pentru cauza pe care o sustineti (ma puteti contacta pe telefon, mail, Facebook pentru a mi-o comunica).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

7 Donatii

16 mai 2015
Cu draaaaag!!
15 mai 2015
15 mai 2015
Bon chance!
05 mai 2015
Succes Cipi!
05 mai 2015
04 mai 2015
Super idee! Bravo si felicitari pentru tot ceea ce faci! Spor la fundraising si alergat, ne vedem pe 17 mai la start :D
04 mai 2015