Simona Ristea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Semimaratonul Bucuresti, pe 17 mai, pentru ca micutii nostri sa beneficieze de ingrijire paliativa de calitate.

Alerg pentru ca pacientii nostri sa aiba ultimele clipe linistite si demne, asa cum le meritam cu totii.

Alerg sa sustin cauza HOSPICE Casa Sperantei.

Ajuta-ma si tu, donand o suma oricat de mica, pentru o lume mai buna si plina de speranta.

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

4 Donatii

mult succes
09 mai 2015
30 apr 2015
Multa bafta !
27 apr 2015
Bravo! Keep on running :)
26 apr 2015