Roxana Chindris - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run for life

375 RON Donatii stranse
31.25% Complete
1,200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem Florin, Daniel, Iulian, Roxana (echipa 4 4 Hope) si alergam impreuna la semimaratonul Bucurestiului pentru a aduce o alinare suferinzilor de boli grave sau incurabile pe care HOSPICE Casa Sperantei ii are in grija. Sustinem campania "Big steps for hope" cu increderea ca fiecare pas din cursa noastra va aduce o speranta in plus pentru acesti oameni.
Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

3 Donatii

17 mai 2015
10 mai 2015
75 RON
Felicitari pentru initiativa!
24 apr 2015