Bogdan Margarit - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run&Pay it forward - Alergam pentru HOSPICE

660 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ca persoana care a beneficiat de ajutorul celor cu suflet bun la trecerea spre maturitate (la 18 ani am avut o forma de leucemie) stiu foarte clar de ce este important fiecare leu strans de HOSPICE Casa Sperantei. 

Acum sunt capabil de a face diferenta in viata celor din jurul meu care au nevoie de ajutor si din acest motiv profit de fiecare ocazie. Aceasta cursa este pentru ei, pentru cei care nu pot, pentru cei care au nevoie de un impuls in lungul drum catre o viata mai fericita. HOSPICE face o treaba minunata ajutand bolnavii si fac apel la voi sa ii sustineti.

We make a living by what we get, but we make a life by what we are giving :)! W.Churchill

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

5 Donatii

Bravo, Bogdan!
30 apr 2015
Mult succes Bogdan la Semimaraton!
30 apr 2015
Un gand pentru cei care primesc ingijirea Fundatiei Hospice.
24 apr 2015
23 apr 2015
23 apr 2015