Alina Maria Ciobanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței la Bucharest Half Marathon

1,380 RON Donatii stranse
100% Complete
350 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Alina Maria Ciobanu și alerg la proba de ștafetă în cadrul Bucharest Half Marathon 2015 pentru HOSPICE Casa Speranței. Această cursă este o provocare pentru mine atât prin numărul de kilometri, cât și prin decizia de a mă implica în strângerea de fonduri destinate serviciilor specializate de îngrijire paliativă pentru bolnavii incurabili în stadii avansate. Puteți susține acest demers făcând o donație pentru HOSPICE Casa Speranței. Ajutorul vostru contează!

-----

My name is Alina Maria Ciobanu and I am running in the 2015 Bucharest Half Marathon relay race for HOSPICE House of Hope. This race represents a challenge for me, both in terms of distance, as well as regarding the decision of getting involved in fundraising for specialized palliative care services dedicated to people affected by terminal or life-limiting illnesses. You can support this endeavor by making a donation to HOSPICE House of Hope. Your help matters!

-----

Go Team HOSPICE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

6 Donatii

09 mai 2015
09 mai 2015
1,000 RON
09 mai 2015
SUCCES!!!
08 mai 2015
07 mai 2015
06 mai 2015