Adina Bahcevanii - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un zambet pentru cei in suferinta.

3,118 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
19 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Toti stim cel putin o poveste dureroasa despre o persoana care sufera de o boala incurabila. HOSPICE Casa Sperantei face o munca nobila in care eu cred cu putere: ajuta gratuit bolnavii incurabili pentru cresterea calitatii vietii. Cu toate ca boala nu mai raspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorata prin controlul simptomelor suparatoare, alinarea durerii, consiliere psihologica, asistenta sociala, etc. Altfel spus, HOSPICE ofera demnitate si alinare bolnavilor si familiilor lor in ultimele clipe de viata.

 

Cred cu adevarat in misiunea HOSPICE si voi alerga pe 17mai pentru a-i ajuta sa aduca zambete celor care sufera.

Poti ajuta si tu donand orice suma.

Adina

 

We all know at least one painful story about somebody suffering from an incurable illness. HOSPICE does a great work in which I strongly  believe: provides free of charge care for the terminally ill patients to improve their quality of life. Although the illness does not respond to treatment anymore, the condition of the patient can be improved by controlling the symptoms associated with the illness, relieving pain, providing psycho-emotional support, social service, etc. In other words, HOSPICE offers dignity and comfort to the patients and their families in the last moments of life.

 

I strongly believe in the mission of HOSPICE and I will run on 17th of May to help them bring smiles to those in need.

You can help too by making a donation.

Adina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

19 Donatii

Chapeau, Adina!
12 mai 2016
Fac cinste cu ultimul kilometru!Alearga Adina, alearga!
15 mai 2015
Bravo Adina! Sunt impresionata de puterea si curajul tau!
14 mai 2015
Adina, felicitari pentru initiativa! Suntem alaturi de tine si de fundatie si speram sa reusim sa aducem bucurie pe chipul celor aflati in nevoie. N&O
14 mai 2015
Este o initiativa minunata si sper sa reusiti sa ajungeti la cat mai multi oameni care au nevoie de ajutor!
14 mai 2015
14 mai 2015
14 mai 2015
Sunt mandra de tine! :)
14 mai 2015
Felicitari, Adina!! Si mult succes Fundatiei! As vrea sa va urez sa aveti cat mai putini pacienti, dar ar fi un vis prea frumos in lumea in care traim. Asa ca va urez sa continuati ceea ce faceti si sa aveti cat mai multa lume alaturi de voi sa va sustina!
14 mai 2015
13 mai 2015
Bravo Adina pentru sustinerea proiectelor de acest gen! Spread the good vibes! Multa energie buna si spor la alergat!
09 mai 2015
200 RON
Mult succes!!!
08 mai 2015
Mult succes in continuare cu initiativa asta, sper sa reusesti sa strangi cat mai multi oameni alaturi de tine :)
08 mai 2015
315 RON
07 mai 2015
300 RON
Esti super! Spor la colectat donatii!
07 mai 2015
Sunt impresionata de activitatile umanitare ale Fundatiei Hospice.
07 mai 2015
07 mai 2015
Noi te sustinem, Adinuta! Adela si Ionut
06 mai 2015
06 mai 2015