Adina Stan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Run for their lifes!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Cristi, Maia, Lili și Ionuț ( echipa MINIONII) si alergam împreuna la semimaratonul Bucureștiului pentru a reda demnitatea pacientilor HOSPICE Casa Sperantei.

Nici nu realizam cat de norocosi suntem ca putem sa ne plimbam prin parc fara nici o apasare pe suflet, ca putem pleca la mare fara ca gandul sa ne stea la cu totul si cu totul altceva sau ca putem face toate acele lucruri simple care dau sens vietii. Insa, din pacate, unora li s-au oferit incercari grele si au nevoie de ajutorul nostru pentru a le putea face fata.

Gandeste-te, puteai fi chiar tu in locul lor! De ce nu le-am da si lor o mica parte din sufletul nostru? Sustine-ne si tu făcând un gest simplu , dar valoros!

Orice Donație contează si este binevenita!

Echipa Minionii îți multumeste 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!