Run for their lifes!

 

Adina Stan Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Salut! Suntem Cristi, Maia, Lili și Ionuț ( echipa MINIONII) si alergam împreuna la semimaratonul Bucureștiului pentru a reda demnitatea pacientilor HOSPICE Casa Sperantei.

Nici nu realizam cat de norocosi suntem ca putem sa ne plimbam prin parc fara nici o apasare pe suflet, ca putem pleca la mare fara ca gandul sa ne stea la cu totul si cu totul altceva sau ca putem face toate acele lucruri simple care dau sens vietii. Insa, din pacate, unora li s-au oferit incercari grele si au nevoie de ajutorul nostru pentru a le putea face fata.

Gandeste-te, puteai fi chiar tu in locul lor! De ce nu le-am da si lor o mica parte din sufletul nostru? Sustine-ne si tu făcând un gest simplu , dar valoros!

Orice Donație contează si este binevenita!

Echipa Minionii îți multumeste 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou record de generozitate – cel mai mare numar de alergatori care sustin o cauza nobila in competitiile de alergare din Romania. In acest an, alergatorii nostri vor purta pe tricourile lor un mesaj care vo

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
Adina Stan : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Run for their lifes!