Madalina Elena Isac - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

505 RON Donatii stranse
100% Complete
350 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu o floare nu se face primavara, dar impreuna putem face primavara mai frumoasa celor din centrul de ingrijire HOSPICE. Daca nu stii ce presupune ingrijirea paliativa, afla ca ea intervine atunci cand boala pacientilor nu mai raspunde la tratament. Asa ca hai sa le oferim impreuna bucuria unei vieti decente!

Contributia ta reprezinta tot tratamentul de care au nevoie pentru controlarea simptomelor bolii. Eu voi alerga pentru ei 21 de kilometri pe 17 mai la Bucuresti!

Valoarea donatiei tale este inzecita prin intentie ! Asadar, crezi ca poti fi si tu « medicamentul » unor pacienti cu boala incurabila?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

10 Donatii

100 RON
18 mai 2015
16 mai 2015
13 mai 2015
13 mai 2015
12 mai 2015
Succes!
12 mai 2015
11 mai 2015
10 mai 2015
08 mai 2015
08 mai 2015