Ioana Gheorghisan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

200 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc NICOLAE-ALEXANDRU, am aproape 14 ani și anul acesta voi alerga la Cursa Populară din cadrul OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2015, deoarece vreau să fiu alături de Team HOSPICE, o echipă de oameni minunați, care îi ajută pe cei care au atâta nevoie de noi.

Îmi place să fac sport, îmi place mișcarea în aer liber și, până acum, am participat la multe acțiuni sportive, majoritatea caritabile. Deocamdată, pregătirea fizică nu-mi permite să particip la semi-maraton, dar cursele pe distanțe scurte nu sunt o problemă pentru mine. Chiar dacă, în cele mai multe cazuri, sunt un simplu participant și nu reușesc să urc pe podium, voi continua să alerg și poate, într-o bună zi, voi ajunge să mă clasez printre cei mai buni.

Sunt onorat să reprezint Team HOSPICE la cursa din 17 mai 2015 și sper ca, prin acțiunea mea, să fiu de folos și să-i pot ajuta pe cei care au mare nevoie de noi. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou recor

2 Donatii

14 mai 2015
Succes!
12 mai 2015