Oana Korda - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Oana înoată, cu drag apă și de fapte bune

425 RON Donatii stranse
85% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Despre mine trebuie să știi un lucru: nu mă las! M-am obișnuit să mă alimentez din fapte bune, oricât de mici. Atunci când mă implic, când susțin, când sunt acolo, găsesc în mine un sentiment incredibil, o forță interioară care apoi se transformă în forță fizică. Și-n combinație cu iubirea pentru oameni și pentru apă, reușesc să-mi depășesc de fiecare dată limitele de înotător amator :)

Eu sunt Oana, am 25 de ani, și m-am hotărât din nou să înot în scop caritabil pe 8 februarie, la Ultra Swim Challenge. Iar pentru că anul trecut a fost o experiență incredibilă, acum, împreună cu alți 5 prieteni darnici la suflet, ducem ștafeta DEPARTE mai departe!

Iar tu poți dona, ca lucrul acesta, și centrul de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Speranței din București, să se întâmple!


Îți mulțumesc, și nu doar eu, din inimă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

6 Donatii

Succes!
09 feb 2014
09 feb 2014
Succes Oana!
08 feb 2014
Sa rupi apa aia, ma, s-o rupi!
04 feb 2014
03 feb 2014
01 feb 2014