Nicolae-Horia Tit - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru sanatate si speranta!

250 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip la a 7-a editie a Crosului Alearga TU pentru EI, din 11 iulie, de pe Aleea de sub Tampa.

Competitia este de traditie in Brasov si aduna de fiecare data sute de participanti pentru care nu conteaza cum alearga, ci conteaza de ce alearga. Prezenta lor reprezinta confirmarea faptului ca cei care se afla intr-o cursa cu o boala nedreapta nu sunt singuri. Participantii la cros sunt incurajati sa aduca sau sa creeze ad-hoc mesaje de sustinere pentru copiii si adultii cu boli incurabile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Crosul „Aleargă TU pentru EI!“

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov. Competiția reprezintă o m

2 Donatii

26 iun 2015
24 iun 2015