Cornelius Constantin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Cornelius  și pot să spun că alergatul m-a ajutat să mă redescopăr. Acesta este al doilea an când doresc să alerg pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței. 

    Am pierdut 2 persoane dragi  răpuse de nemilosul cancer. Prima oară o mătușă,  apoi un prieten, care iubea să alerge.  Acum, după 3 ani de zile cand mi-am demonstrat că imi pot depăși limitele, este momentul să trec la următorul nivel, acela de a nu mai alerga pentru mine, ci să alerg pentru a-i ajuta pe alții.  Chiar dacă asta nu le va alina suferința, măcar pentru o zi vor uita că duc o luptă grea.

    Pe 4 octombrie 2015, voi alerga în proba de maraton, în cadrul MIB 2015.

Așa că vă rog, din puținul vostru dați o parte mai departe. Faceți o donație, renunțând pentru o zi la viciul vostru.

    În numele celor de la HOSPICE vă mulțumesc, anticipat!

    Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie, atunci da, sunt nebun.

 Cu stimă,

 Cornelius C 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

3 Donatii

16 sep 2015
07 sep 2015
Contribui si eu cu o mica parte la acest proiect. Dar din dar, se face rai!
16 aug 2015