Adrian Iancu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Inot pentru Hospice

775 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Adrian Iancu si in data de 8 februarie voi inota minim 3000 m pentru Fundatia Hospice in cadrul Ultra Swim Challenge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a ajuta Hospice sa termine amenajarea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.

Sustineti-ma pentru a putea acorda unor oameni sansa la o viata mai buna!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

7 Donatii

Daniela Sandu

75 RON
07 feb 2014

Tiberiu Rebreanu

300 RON
04 feb 2014

Mihai Cleja

200 RON
04 feb 2014

Geta Molnar

60 RON

Dana Ursu

50 RON

Stefan Bolocan

50 RON

Adrian Plesu

40 RON