Bogdan Margarit - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Facem diferenta, alergam pentru HOSPICE!

200 RON Donatii stranse
9.5238095238095% Complete
2,100 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

  De multe ori in viata luam decizii fara sa stim cum ne vor afecta viata sau pe a celor din jur. Suntem confuzi si nu stim ce sa alegem si incotro sa ne indreptam. Am luat multe asemenea decizii, fara un scop anume si multe s-au dovedit a fi dezastruoase, adevarate lectii de viata.

   Acum eu vreau sa te ajut sa iei o decizie cu un scop clar si care va deveni o decizie spectaculoasa, cu un impact major in viata ta. Rezultatele le vezi aproape imediat. Decide sa donezi catre HOSPICE ca sa poti influenta viata a sute de oameni care au nevoie de ingrijiri specializate in centrele HOSPICE. Pentru ca, o adevarata decizie va veni in momentul in care vei renunta sa te gandesti doar la binele tau, ci la binele celorlalti.

  Eu iti ofer acest moment! Esti destul de constient de el ca sa actionezi? Demonstreaza!

Incepe acum cu 10 lei dar inainte, intra pe site-ul HOSPICE ca sa vezi rezultate sau si mai bine, mergi in vizita ca sa vezi cu ochii tai.

  Alergam pentru HOSPICE impreuna! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

2 Donatii

Succes tinere!
25 sep 2015
Alergare placuta :)
25 aug 2015