Corina Doba - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE, alerg pentru oamenii suferinzi!

555 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu ca efortul meu este unul infim, dar cu sprijinul vostru, putem sa aducem un zambet copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila.

Pentru ca ei sa beneficieze de servicii gratuite, HOSPICE Casa Sperantei are nevoie de noi!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

11 Donatii

Succes!
29 sep 2015
Succes, Corina!
28 sep 2015
28 sep 2015
Mult succes, Corina! Si la cat mai multi kilometri si donatii :-)
25 sep 2015
23 sep 2015
Hai, Corina! :)
18 sep 2015
Mult succes! Stiu ca poti:)
14 sep 2015
Bafta, Coco!
14 sep 2015
19 aug 2015
17 aug 2015
Go Go Go Corina!
13 aug 2015