Alina Bratu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Asistentele HOSPICE in actiune!

10,480 RON Donatii stranse
100% Complete
5,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiecare clipa alaturi de pacientii nostri este una speciala!

Ziua de 4 octombrie nu este o zi oarecare ci este #ceamaibunazi in care tu poti face diferenta in viata unui pacient HOSPICE!

Asistentele centrului din Bucuresti vor  alerga in Team HOSPICE in cadrul Maratonului Bucuresti iar tu poti alege sa le sustii cu o donatie si astfel vei reda speranta unui om care se lupta cu o boala incurabila.

Iti multumim si te invitam sa ne vizitezi la Centrul HOSPICE din Bucuresti.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

5 Donatii

Pentru Ciprian Manea sau oricine altcineva are nevoie de ajutor.
18 sep 2015
10 sep 2015
10,000 RON
10 sep 2015
Spor in tot ceea ce faceti!
17 aug 2015
O echipa minunata! Super initiativa!
17 aug 2015