Sunt un om norocos!

 

Alina Marin Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
504 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare zi mă plimb mult, pentru picior frumos, linişte, pentru a nu uita cine sunt şi a-mi păstra libertatea de gândire.

Ceva mai rar urc munţi, pentru oameni frumoşi, aer, pentru a nu uita cât de mică sunt în faţa lumii şi pentru a-mi lărgi orizonturile.

Sunt un om norocos pentru că sunt un om sănătos. Uneori uit că sănătatea nu e un "dat" şi când văd în jurul meu oameni care suferă şi pentru care este greu, imposibil chiar, să facă ce eu fac fără să apreciez, îmi e ciudă. Ciudă de răul lor şi ciudă că las binele meu să treacă fără să fiu conştientă de asta.

Pe 4 octombrie nu vreau să-mi fie ciudă. Vreau să multumesc pentru sănătatea mea depăşind încă o limită şi să îi ajut pe cei mai puţin norocoşi cu mai mult decât un gând bun. 

Primul target ţine doar de mine, să alerg cei 21 km. Pentru al doilea am nevoie de voi: Haideţi să strângem împreună 500 RON şi să dăm din norocul nostru pacienţilor HOSPICE Casa Speranţei. Vă spun eu că ei vor aprecia!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

10 Donații

27 Sep 2015
Bafta Alina!:)
25 Sep 2015
Multa bafta, Alina. Sa te bucuri de cursa si de scopul acesteia. Te pup
14 Sep 2015
08 Sep 2015
07 Sep 2015
07 Sep 2015
07 Sep 2015
23 Aug 2015
De apreciat intentia. Iti doresc sanatate sa termini cu bine cursa si sa ai sanatate si dupa cursa. Succes!
19 Aug 2015
Mult succes, Alina!
19 Aug 2015
Alina Marin : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Sunt un om norocos!