Iustin Dumitru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Stronger than yesterday. Never quit.

575 RON Donatii stranse
57.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Unul dintre cele mai indraznete proiecte personale - participarea la un semi-maraton - imi ofera posibilitatea de a strange fonduri pentru o cauza nobila: ajutarea Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, care se ocupa de ingrijirea paliativa a bolnavilor incurabili.

Fiecare ajutor, oricat de mic, este un zambet in plus pentru un om suferind. Fiecare minut de implicare inseamna clipe lipsite de durere pentru pacienţi.

Fii alaturi de mine prin sustinerea acestei cauze cu orice suma de bani!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

5 Donatii

16 sep 2015
Bafta si spor la alergat!
15 sep 2015
07 sep 2015
03 sep 2015
Success cu astfel de proiecte.
03 sep 2015