Andreea Neacsu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg maratonul din pasiune pentru compasiune

290 RON Donatii stranse
58% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In 2011  eram in echipa de organizare a Maratonului International Bucuresti desi nu alergasem intentionat nici un kilometru in viata mea, acest eveniment mi-a deschis ochii cu privire la frumusetea sportului si pasiunea alergatorilor pentru testarea propriilor limite. La trei ani dupa maratonul la care am fost doar un spectator la activitatile sportive, am alergat primul semimaraton. Anul acesta voi alerga primul maraton si o voi face in primul rand pentru ca iubesc miscarea si sunt pasionata de alergare.

 Dincolo de aceasta pasiune fata de sport, imi doresc sa dedic prima mea incercare de maraton compasiunii: copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila ajutati de HOSPICE. Antrenamentele pentru maraton pot fi lungi si greu de indurat pentru cineva care este la prima incercare, insa sunt vesnic recunoscatoare ca pot face aceasta alegere, ca am puterea sa duc fiecare antrenament pe propriile picioare, indiferent cat de greu poate parea.

 Fiti alaturi de mine si de HOSPICE ! Poti si tu sa fii alaturi de cei care au nevoie de sprijin pentru a-si pastra demnitatea in fata bolii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

6 Donatii

Cu drag pentru Andreea și pentru cei pe care vrea să îi facă fericiți!
02 oct 2015
30 sep 2015
La cat mai multe astfel de initiative!
30 sep 2015
Succes, Andreea! Suntem alături de tine! :)
24 sep 2015
Go go Andreea!
18 sep 2015
50 RON
Multa bafta! Sa te bucuri de experienta! :)
19 aug 2015