Mihai alearga pentru HOSPICE

 

Mihai Cherana Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
5,760 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

HOSPICE. Pentru că pot să vreau. Pentru că pot să trăiesc. Pentru că pot să creez. Pentru că pot să iubesc. Și pentru că pot fi iubit. Pentru că pot să (mă) bucur. Pentru că pot să mă rătăcesc prin gânduri. Pentru că pot să (mă) inspir. Pentru că pot să ajut și pentru că pot fi ajutat. Pentru că pot să dăruiesc. Pentru că pot să simt. Pentru că pot să mă rog. Pentru că pot să cred. Pentru că pot să trăiesc clipa sau să las timpul să treacă. Pentru că pot să mă minunez.  Din nou, pentru că pot să iubesc. Pentru că pot să uimesc ori să fiu uimit. Pentru că pot să fiu fericit și pentru că, la rându-mi, pot să fericesc. Pentru că pot să împlinesc... și pentru că pot să fiu împlinit. Pentru că pot să privesc. Pentru că pot să mângâi... și să fiu mângâiat. Pentru că pot să mă joc. Pentru că pot să ascult, dar și să fiu ascultat. Pentru că pot să doresc. Pentru că pot să visez. Pentru că pot să zâmbesc. Pentru că pot să râd și să mă relaxez. Pentru că pot să privesc Luna... și s-o văd cum trece printre nori. Pentru că pot să număr stele. Pentru că pot să zbor. Pentru că pot să vorbesc şi să fiu înțeles. Pentru că pot să tac și să fiu înțeles. Pentru că pot să sper. Pentru că pot să devin. Am zis că pot să iubesc? Pentru că pot pur și simplu... să fiu.Iar pacienții cu boli incurabile pentru care luptă echipa HOSPICE nu pot, fie măcar și una din toate astea. Pentru ei, alerg pe 4 octombrie 2015 la Maratonul București, în încercarea de a strânge fonduri și de a le ușura suferința.

Haideți cu mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

10 Donații

Anonymous

5,010 RON
06 May 2019

Anonymous

200 RON
<3
18 Dec 2017
15 RON
Felicitări!
12 Oct 2015
21 Sep 2015
20 Sep 2015
15 Sep 2015
15 Sep 2015
RUN FOREST, RUN !!!!!
15 Sep 2015
Hai, Mihai!
04 Sep 2015
19 Aug 2015
Mihai Cherana : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Mihai alearga pentru HOSPICE