Miriam Gembey - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Particip la semimaraton pentru HOSPICE Casa Sperantei

270 RON Donatii stranse
77.142857142857% Complete
350 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In ultimii doi ani am participat la multe evenimente de acest gen. Acum am oportunitatea de a alerga nu numai pentru mine, ci si pentru a contribui la o cauză nobila. Voi alerga la proba de semimaraton la Maratonul Bucuresti, in data de 4 Octombrie. Daca vreti sa ma sustineti, toti banii donaţi vor fi redirectionati catre HOSPICE Casa Speranței. HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale. Organizatii ca aceasta trebuie sa continue să existe, si pot numai cu  ajutorul vostru.

 I have been participating in several running events for the last two years. Now I have the opportunity to not only run for myself, but to also contribute to a good cause. I will run the half marathon in the Bucharest Marathon on the 4th of October. If you would like to support me, the donations will go to the HOSPICE Casa Sperantei (“House of Hope”). HOSPICE Casa Sperantei is a large medical organization in Romania that provides free health services for people with a terminal disease. These types of organizations need to continue operating, and they can only do this with your help.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

5 Donatii

Good luck
03 oct 2015
Go Miriam! Veel succes met de hele halve marathon!
25 aug 2015
Goed geluk, kan de beste deelnemer winnen!
25 aug 2015
Bafta, Miriam! Don't let the ethiopians win.
20 aug 2015
30 RON
20 aug 2015