Camelia Deaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Bucuria de a darui

175 RON Donatii stranse
35% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Se spune ca fericirea adevarata o traiesti doar atunci cand o imparti cu ceilalti. Eu ma bucur enorm atunci cand pot sa aduc un strop de fericire in inimile oamenilor. Stropul acesta, oricat de mic ar fi el ( un simplu gest de bunatate, un zambet, o vorba de incurajare catre cei care au nevoie), are puterea de a declansa o adevarata « ploaie »  de fericire, atat pentru cel care il primeste, dar mai ales pentru cel care il ofera. Daca se intampla ca acest strop sa apara la momentul potrivit, cand o persoana are cea mai mare nevoie, oferim sansa unui nou inceput, mai bun.

Sa ne bucuram de viata traind-o frumos, iar trairea inseamna incarcarea cu emotiile pe care le primim daruind.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

2 Donatii

08 sep 2015
07 sep 2015