Alex Molnar - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fii parte din povestea frumoasa a vietii.

305 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe Oana am intalnit-o dupa ce a invins greutati de nedescris, precum multi altii. Un om cald cu o inima mare, o inspiratie pentru ceilalti. Au trecut 5 ani de cand a auzit doctorul spunand "mai ai vreo 3 luni". "A ii ajuta si incuraja pe ceilalti care erau in aceeasi situatie cu mine a fost cel mai frumos lucru din viata mea. Mi-a adus speranta de care aveam nevoie zilnic", mi-a destainuit la o cana de ceai. 
Chiar daca nu le cunoastem direct povestile de viata ale celor pe care ii putem ajuta, te invit sa faci parte din povestea frumoasa a vietii, prin a sprijini un proiect care aduce speranta si fericire
. 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

3 Donatii

06 sep 2015
La Multi Ani Alex! Good luck!
29 aug 2015
Fiecare gest bun conteaza! Felicitari Alex !
28 aug 2015