Roxana Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Împreună

1,010 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Universul afecțiunilor incurabile este unul paralel pentru mulți dintre noi, dar lucrurile se schimbă când asta i se întâmplă cuiva drag nouă, nu-i așa?

Și atunci vrem să știm că este pe mâini bune și că are parte de cea mai bună îngrijire posibilă. Putem ajuta împreună Centrul HOSPICE Casa Speranței, care de 20 de ani asigură servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile.

Am ales să susțin cauza HOSPICE la Maratonul Internațional București, pe 4 octombrie. Voi alerga maratonul, cei 42 de kilometri, și vă încurajez să donați, cât de puțin, pentru cei care au cu adevărat nevoie.

 

Vă mulțumesc în numele lor,

Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

8 Donatii

25 sep 2015
24 sep 2015
go go go !!!
14 sep 2015
Departamentul Grafica A1 & A3
11 sep 2015
10 sep 2015
Sper sa pot ajuta si eu....chiar daca suma nu este prea mare!
10 sep 2015
Spor!
08 sep 2015
Succes!
07 sep 2015