Speranta ne tine in viata

 

Roxana Coltan Fundația HOSPICE Casa Speranței

68.333333333333% Complete
410 RON
Donations raised
600 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Sunt Roxy si pe 4 Octombrie voi alerga primul meu semimarataton la Maratonul Bucuresti 2015.

Am ales sa alerg si le ofer suportul meu pacientilor HOSPICE Casa Sperantei pentru a putea beneficia de servicii gratuite de ingrijiri paliative.

Asa ca, 4 octombrie este #ceamaibunazi sa-mi oferiti sustinerea voastra printr-o donatie, share sau poate o incuranjare.

 I hope you could see me now mom!

 Roxy

 Hi, I’m Roxy and on the 4th of October I will run my first semimarathon at Bucharest International Marathon 2015.

I chose to run and give my support to Hopsice Casa Sperantei pacients, to be able to get free services of palliative care. So, on the 4th of October#ceamaibunazi (it’s the best day) to give me your support by donating, shareing or cheering.

I hope you could see me now mom!

 Roxy


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

4 Donations

Felicitari pentru evolutia ta Roxy :D
03 Oct 2015
I'm proud of you!
10 Sep 2015
Sper sa ajute!
29 Aug 2015
sper sa ajute :)
28 Aug 2015
Roxana Coltan : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Speranta ne tine in viata