Daniel Gheorghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

"The trouble with jogging is that by the time you realize you're not in shape for it, it's too far to walk back." -Franklin Jones

852 RON Donatii stranse
85.2% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Echipa "Fara Sireturi" (Peter Kolcsar, Daniel Gheorghe, Stefan Cios, George Simion), in numele hospice.ro, va multumeste anticipat pentru orice donatie.

Fiti sireti si apasati butonul, vreau sa fac o donatie, de pe pagina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

8 Donatii

Felicitări pentru efort!
11 sep 2015
202 RON
Run Run Run Run!
09 sep 2015
04 sep 2015
01 sep 2015
31 aug 2015
Multe "succesuri" guys!
29 aug 2015
27 aug 2015
Incurca-v-ati in sireturi
27 aug 2015