Andreea Tanase - Fundația HOSPICE Casa Speranței

With a flower you can’t make spring but if you put a bunch of flowers togheter, you will have a bouquet / Cu o floare nu se face primavara dar daca aduni cateva flori vei avea un buchet

690 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

They say that individuals can’t make a difference but I believe that if everyone makes just a small step forward in the end we will all cross the finishline. I also believe in giving back. This is why I will run for HOSPICE at Bucharest Marathon to support their effort of making a difference for people in need.

 

Se spune ca individual nu poti schimba lumea dar eu cred ca daca fiecare dintre noi va face un pas mic, la final, toti vom trece linia de sosire. Acesta este motivul pentru care voi alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei la Maratonul Bucuresti, pentru a sustine efortul lor continuu de a schimba ceva pentru cei care au nevoie de ajutor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

9 Donatii

22 sep 2015
100 RON
17 sep 2015
17 sep 2015
75 RON
17 sep 2015
Bafta!
14 sep 2015
Go go go!
05 sep 2015
succes!
04 sep 2015
bravo!
03 sep 2015
75 RON
03 sep 2015