WE RUNNERS sustinem HOSPICE

 

WE RUNNERS Fundația HOSPICE Casa Speranței

19.672908272102% Complete
830 RON
Donations raised
4,219 RON
Target
18
Donations
I want to donate!

Noi ne numim WE Runners, ne place mişcarea şi credem în misiunea HOSPICE. Pe 4 octombrie 2015, alergăm la proba de ştafetă la Maratonul Bucureşti, susţinând misiunea HOSPICE de a îngriji cu profesionalism şi dăruire copii şi adulţi care trăiesc cu o boală incurabilă, oferindu-le servicii specializate atât lor, cât şi famiilor lor.

 

Împreună, putem strânge 4219 lei, care să fie donaţi în totalitate către HOSPICE, pentru a-i ajuta să fie alături de copiii, adulţii şi bătrânii bolnavi. De ce 4219? Câte un leu pentru fiecare metru alergat de noi. Puteţi contribui cu cel puţin 1 RON şi să vă încurajaţi prietenii să facă acelaşi lucru.

 

Noi credem că viaţa merită sărbătorită şi trăită frumos şi pentru această cauză vom alerga la maraton şi vă rugăm să fiţi alături de noi. Şi voi puteţi face o diferenţă!

 

Echipa We Runners este formată din(de la stânga la dreapta):

 

Alexandra:

Anul trecut am participat la acelaşi maraton, însă la partea de Fun Race, 3 km. Alergatul nu e punctul meu forte, aşa că am optat pentru ceva lejer.

Anul acesta am noroc de colegi extraordinari care m-au provocat să ies din zona de confort. Nici măcar nu am mers vreodată 10 km legaţi, deci abia aştept să văd cum o să mă descurc la alergare şi să împărtăşesc cu voi experienţa mea!

 

Ana Maria:

Este pentru prima dată când particip la un astfel de eveniment şi sunt mândră de asta! Am însă nevoie de încurajările voastre şi de contribuţii, pentru a face o diferenţă în viaţa oamenilor.

 

Iacob:

Eu mă bucur să formez o nouă echipă de alergători, cu diferite experienţe. Este al 5-lea an când voi susţine cauza HOSPICE şi asta mă motivează să-mi depăşesc rezultatele din anii trecuţi! 

Ramona:

Alerg pentru că a început să îmi placă... pentru că vreau să petrec cât mai mult timp afară şi pentru că în astfel de momente am timp pentru toate gândurile mele şi pot să ascult muzica ce mă binedispune mereu. Am început să alerg prin mai – iunie anul acesta şi din luna august alerg mai des şi distanţe mai mari, de obicei în parc, pe malul lacului.

Am nevoie de susţinerea voastră, întrucât îmi doresc să contribui la o cauză nobilă şi pentru că îmi doresc să promovez un stil de viaţă sănătos.

 

Fiţi alături de noi - We Runners - la Maraton Bucureşti 2015 şi de HOSPICE Casa Speranţei.

 

Şi nu uitaţi #sharingiscaring :)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

18 Donations

02 Oct 2015
25 Sep 2015
18 Sep 2015
16 Sep 2015
11 Sep 2015
Succes! :)
10 Sep 2015
10 Sep 2015
09 Sep 2015
09 Sep 2015
09 Sep 2015
09 Sep 2015
08 Sep 2015
Va doresc o cursa cu multa concentrare, multa vointa si mult mult entuziasm!!! Felicitari!
08 Sep 2015
06 Sep 2015
Mult succes, dragă Alexandra și felicitări pentru cauza aleasă. HOSPICE într-adevăr merită atenția noastră, a celor care putem oferi ajutor!
02 Sep 2015
Succes!
01 Sep 2015
Good luck!
01 Sep 2015
01 Sep 2015
WE RUNNERS : Fundația HOSPICE Casa Speranței
WE RUNNERS sustinem HOSPICE