Teodora Stefanescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

De data asta alerg…

105 RON Donatii stranse
26.25% Complete
400 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De data asta si alerg… Dupa 2 ani de voluntariat si stat pe margine, m-am decis sa si particip. Vreau sa alerg, pot sa fac asta, pentru copiii si cazurile HOSPICE, mereu mai mult… Pe 4 octombrie ne vedem la Maraton, pana atunci am nevoie de ajutorul vostru sa punem strange cat mai multi bani pentru copiii de la HOSPICE. Orice minima donatie e importanta si conteaza!

Doneaza si tu, fi cu sufletul alaturi!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

2 Donatii

Succes Ciuci! Te pup!!
03 sep 2015
03 sep 2015