Gabriela Ionescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

SHARE A HALFMARATHON WITH HOSPICE

115 RON Donatii stranse
23% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Finishing a half marathon is a state of mind that says anything is possible.

Let’s give our best to do everything possible for them, because they are the real heroes.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

6 Donatii

ROXANA MUSTEATA

20 RON
GO GO GO PLANEET
21 sep 2015

RAZVAN MATAUAN

30 RON
Succes!! Sa te legi bine la sireturi!
21 sep 2015

Andreea Luca

15 RON
Go Gabrielaaa!
15 sep 2015

IONUT IONUT

10 RON
14 sep 2015

Radu Radu

10 RON
.
13 sep 2015

IONUT IONUT

30 RON
13 sep 2015