Alexandru Simion - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Nu esti tu cand nu alergi

235 RON Donatii stranse
78.333333333333% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergand pentru cei care nu pot te motiveaza sa alergi si pentru ei.

Impreuna ii putem ajuta. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

6 Donatii

Claudia Pop

50 RON
Go get 'em tiger!
07 sep 2015

Gabriela Tofan

50 RON
05 sep 2015

Alexandru Blanda

20 RON
04 sep 2015

Corina Gaspar

50 RON
04 sep 2015

Alina Mirica

50 RON
04 sep 2015

Dragoa Zabava

15 RON
04 sep 2015