Silviu Dima - Fundația HOSPICE Casa Speranței

CAND AI FOST ULTIMA DATA MAFIOT... AH... SCUZE... GALANTOM?

250 RON Donatii stranse
62.5% Complete
400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Daca tu nu ai ocazia sa alergi anul acesta, o facem noi!

Eu si echipa mea de stafeta vrem sa te convingem sa fii marinimos! Te rog sustine cauza HOSPICE la Maratonul din 04 Octombrie 2015!

Asteptam sustinerea ta! Contam pe generozitatea ta!Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

4 Donatii

Silviu Dima

100 RON
03 oct 2015

Gabriela Tofan

50 RON
Hai ai nostri ! :))
05 sep 2015

Corina Gaspar

50 RON
Bafta!
04 sep 2015

Alina Mirica

50 RON
04 sep 2015