Ana Mistreanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Mii de pasi de alergare pentru mii de momente fericite

605 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pretuiesti fiecare moment din viata ta. La fel si bolnavii de cancer. Eu am ales sa sustin cauza Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei pe 4 octombrie 2015. Voi alerga mii de pasi pentru mii de momente fericite pentru pacientii cu boli incurabile.

Fiecare dintre noi a cunoscut la un moment dat pe cineva care a luptat sau se lupta cu aceasta maladie crunta. Te invit si pe tine sa te alaturi acestei cauze. Orice suma este importanta pentru cei peste 70.000 de bolnavi de cancer care apar anual in Romania.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

3 Donatii

Daniel Nita

30 RON
.
14 sep 2015

Cristina Sufaru

75 RON
14 sep 2015

Mihai Pogorevici

500 RON
Mulțumesc
10 sep 2015