Robert Gandila - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE.

285 RON Donatii stranse
57% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ma numesc Robert Gandila si imi place sa alerg! Locuiesc in Selimbar, am 22 de ani si de ceva timp am descoperit ca-mi place sa alerg. Asta s-a intamplat acum 4 ani dupa ce, sora mai mare a venit acasa cu un ziar in care scria ca se face un Maraton de Noapte la Sibiu.  Experienta primului maraton a fost de vis. Am alergat si mers timp de 4:30:56 h. Dupa, au venit alte curse ... lungi, scurte, faine, grele. 

 Acum am prins ceva experienta si vreau ca alergatul meu sa fie unul care conteaza si pe 4 Octombrie sa pot strange fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei si mai vreau ca voi, cei care ma cunoasteti, sa donati si prin efortul nostru sa ajutam pacientii de la centrele HOSPICE sa aibe o viata mai usoara. 

Din 1992 pana acum, peste 17500 de oameni,aflati intr-o cursa nedreapta, au gasit alinare la HOSPICE. Ei si familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie si au aflat cum isi pot pastra demnitatea in fata bolii. HOSPICE Casa Sperantei ofera ingrijire medicala pentru copiii si adultii diagnosticati cu boli incurabile, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru acestia si familiile lor.

Fiti alaturi de mine si de HOSPICE Casa Sperantei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

5 Donatii

DONATIE
05 oct 2015
Succes!
26 sep 2015
Eu il sustin pe Robert
25 sep 2015
21 sep 2015
21 sep 2015