Maze Runners - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Maze Runners

570 RON Donatii stranse
28.5% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Calculam, analizam, planificam si astfel navigam prin labirintul corporatist zi de zi. Cu succes.

Si apoi alergam!

Cauza HOSPICE ne este una draga si poate chiar apropiata personal pentru unii dintre noi.

Suntem Maze Runners si avem nevoie de sprijinul vostru pentru a dezvalui o harta mai luminoasa celor pe care boli crude ii inchide intr-un labirint necrutator!

De ce sustinem cauza HOSPICE si prin participarea ca stafeta in cadrul Maratonului  Bucuresti 2015:

Ioana:

“Pentru mine este a doua oara cand alerg pentru echipa HOSPICE. Prima oara am alergat pentru a ajuta cauza lor si am participat si la fundraising. Acum insa am un motiv mult mai personal. Anul acesta am primit ajutor si eu din partea HOSPICE si as vrea sa rasplatesc cumva faptul ca datorita lor am reusit sa fac fata unei situatii dificile in familie. De curand am vazut o reclama in fata Academiei de Politie cu mesajul "IMPREUNA". Mie asta mi-a inspirat HOSPICE si cred in cauza pe care o sustin ei.”

Daniel:

“Din totdeauna mi-a placut sa practic diferite sporturi ( baschet, fotbal, tenis ) totusi este pentru prima data cand particip la un Marathon(fie si ca membru al unei stafete). Cu aceasta ocazie doresc sa sustin cauza HOSPICE, dar pentru acest lucru voi avea nevoie de sustinerea voastra.”

Manu:

“Eu datorez foarte multe alergatului! Prin acest sport am reusit sa slabesc 25 kg si sa imi imbunatatesc conditia fizica, dar si starea de spirit. Astfel m-am gandit ca daca tot mi-a oferit atatea lucruri pozitive, sa-i ajut si eu la randul meu pe altii. Iar anul acesta a aparut oportunitatea perfecta prin sustinerea cauzei HOSPICE. Insa pentru a reusi, voi avea nevoie de ajutorul vostru pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie.”

Andrei:

“Este pentru mine al 5-lea an consecutiv in care iau parte ca alergator in cadrul marii echipe HOSPICE de la Maratonul  Bucuresti. Constant in distanta pe care o pot alerga (10km) si la fel de constant in credinta ca nu e mult ce fac individual dar ca atunci cand suntem multi putem realiza enorm.“ 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

10 Donatii

19 sep 2015
14 sep 2015
10 sep 2015
09 sep 2015
09 sep 2015
Mult succes!
09 sep 2015
09 sep 2015
09 sep 2015
spor in atingerea scopului propus!
09 sep 2015
09 sep 2015