Transpir din greu pentru orice donație! / I sweat, you donate!

 

Mihai Cojocaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
650 RON
Donations raised
500 RON
Target
7
Donations
I want to donate!

Pe 4 octombrie alerg primul meu semimaraton și am mari emoții. Dar știu că o să mă descurc singur și n-am nevoie de ajutorul tău pentru asta. În schimb, cei de la HOSPICE chiar au nevoie de ajutor pentru cauzele lor umanitare. Așa că îți fac o propunere - eu alerg cei 21 km, iar tu donezi atât cât poți pentru HOSPICE. Aduci astfel o fărâmă de speranță celor care suferă și au nevoie urgentă de ajutor. Iar eu voi avea grijă să-ți mulțumesc personal pe pagina mea de Facebook după ce termin cursa. Zău așa, chiar mi se pare un târg mai mult decât onorabil!:-)

 

I will be running my first semi-marathon on October 4th and I’m already feeling overwhelmed by intense emotions. I know I will get it done though and I do not need help for this. Unlike the kind people from the HOSPICE foundation, who could use any kind of help they could get in order to support their humanitarian causes.

So here’s my deal for you: I will be running my 21-km target, while you donate any money you could spare for Hospice. Your kind donation will be bringing a ray of hope to those who suffer and need urgent help. Meanwhile, I will make sure to credit you on my Facebook page right after the run. Honestly, this sounds like fair trade, doesn’t it?:-)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

7 Donations

Ai tot ce iti trebuie pentru a reusi!
02 Oct 2015
Fortza sa fie cu tine! ;)
30 Sep 2015
19 Sep 2015
19 Sep 2015
16 Sep 2015
Donez din tot suletul si va doresc tuturor sanatate! Sa aveti succes in ceea ce faceti! Va iubesc!
11 Sep 2015
Succes !
11 Sep 2015
Mihai Cojocaru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Transpir din greu pentru orice donație! / I sweat, you donate!