Claudiu Antal - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna prelungim cea mai buna zi.

270 RON Donatii stranse
54% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dupa cum v-am obisnuit deja, anul acesta alerg din nou la cursa de 21 km din cadrul Maratonului Bucuresti. Dar nu e doar o cursa, ci un nou moment in care sa va amintesc despre un ONG in care eu cred si pentru care vreau sa particip la aceasta cursa: HOSPICE Casa Sperantei.

 

Data de 4 octombrie va fi cea mai buna zi in care eu sa alerg. Dar impreuna putem sa facem din aceasta data cea mai buna zi pentru pacientii ingrijiti de HOSPICE.

 

Fiecare donatie de aici prelungeste numarul de zile fara durere pentru persoanele cu boli incurabile, iar a nu simti durerea pentru ei este o adevarata binecuvantare. Asa ca haideti sa ajutam ca fiecare zi din viata acelor oameni sa devina cea mai buna zi a lor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

9 Donatii

06 oct 2015
04 oct 2015
04 oct 2015
03 oct 2015
30 sep 2015
40 RON
29 sep 2015
24 sep 2015
Tot respectul pentru initiativa. Have fun on the road. :)
24 sep 2015
Mult succes Claudiu si echipei Hospice !
16 sep 2015