Vali Goaga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sustin Hospice! Vino si tu sa-i sustinem impreuna!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare zi imi testez limitele in diferite activitati, iar astazi sunt pregatit sa imi depasesc limitele pentru a lupta pentru cauza pacientilor cu boli incurabile. Alerg pentru ca acesti oameni sa traiasca demn si fara durere chiar daca au primit diagnosticul unei boli necrutatoare pentru ca stiu ca durerea poate face din orice om, neom. Sunt milioane de pacienti cu boli incurabile in Romania si au dreptul la ingrijire de calitate, iar noi, impreuna, ii putem ajuta.

 Voi alerga pe 4 octombrie la Maratonul Bucuresti pentru ei, iar voi, daca doriti, puteti contribui prin donatii. Toti banii donati vor fi directionati catre HOSPICE Casa Sperantei, cel mai mare ONG medical care asigura gratiut servicii de ingrijire paliativa copiilor si adultilor afectati de boli incurabile. Orice suma donata este foarte importanta.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!