The Killers

 

The Killers Fundația HOSPICE Casa Speranței

43.571428571429% Complete
610 RON
Donations raised
1,400 RON
Target
9
Donations
I want to donate!

Alerg din nou in acest an pentru HOSPICE, deoarece cred in ceea ce fac ei pentru cei care nu au ocazia la a doua sansa. Alerg din nou pentru HOSPICE pentru ca sunt sigur ca si cei care au nevoie de ajutor ar face asta pentru semenii lor daca ar putea.  Alerg din nou pentru HOSPICE pentru ca astfel pot oferi un zambet celor care sunt in suferinta. Alerg din nou pentru HOSPICE pentru ca eu cred ca putem impreuna sa ii ajutam pe cei care au cu adevarat nevoie de ajutor. 

Si tu poti contribui la cauza HOSPICE prin orice donatie pe care o faci in contul echipei noastre. Cred ca impreuna putem fi cu adevarat mai puternici pentru cei care au nevoie de noi. Iti multumesc pentru orice sprijin pe care ni-l poti acorda! 

 

I run again for HOSPICE as I believe in what they are doing for the ones which are not having a second chance. I run again for HOSPICE as I truly believe that the ones we are running for would do the same for us if they could. I run again for HOSPICE as by running I can bring a smile on their faces. I run again for HOSPICE as I believe that together we can help them. 

 You can be part of this cause by any donation you will make for our team. I honestly believe that together we can make a difference for the ones that need us. Thank you for your support! 

 Adrian

 

 "Alerg pentru cei ce nu mai pot alerga, pentru ai ajuta pe ei si pe familiile lor"

I run for those who can’t run, I run to help them and their families.

 Tania

 

Dupa experienta placuta de la maratonul de anul trecut, dupa ce am contribuit la strangerea de fonduri pentru HOSPICE, am decis sa particip si anul acesta, sa contibui din nou la cauza HOSPICE. Fiecare efort si ajutor poate insemna infinit mai mult pentru multi oameni nefericiti. Alatura-te si tu echipei noastre si ajuta cauza HOSPICE printr-o donatie in contul echipei!

 George

 

Este al treilea an cand incercam sa contribuim la cauza HOSPICE. Credem cu tarie in ceea ce face HOSPICE si incercam sa ajutam cat putem de mult.

 Diana




Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din cursele competitiei. Te vom asteapta in Piata Constitutiei cu zambete si multa energie pozitiva, iar pasii tai se vor transforma in sprijin si incurajari pentru cei angajati intr-o cursa mult mai gre

 

9 Donations

24 Sep 2015
19 Sep 2015
17 Sep 2015
17 Sep 2015
17 Sep 2015
Run Forest, run!
17 Sep 2015
17 Sep 2015
17 Sep 2015
16 Sep 2015
The Killers : Fundația HOSPICE Casa Speranței
The Killers