Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG CU SPERANTA SALVARII UNEI VIETI!

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt  Maria. Alerg in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

La MIB 2015 - 4 octombrie voi alerga cu credinta si speranta ca, impreuna putem ajuta in ingrijirea paliativa. Sper sa fim cat mai multi pentru o clipa in “Echipa salvarii de vieti” !

Sa alergam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

4 octombrie nu este o zi oarecare. 4 octombrie este #ceamaibunazi ca sa faci PASI MARI pentru SPERANTA, la Maratonul International Bucuresti. Intra pe  team.hospice.ro  si inscrie-te la una din

1 Donatii

07 oct 2015